Notice: Undefined variable: maintenance in /home/cutiiprajituri/public_html/catalog/view/theme/theme515/template/common/header.tpl on line 127

Livrare

LIVRAREA PRODUSELOR
Produsele se livreaza la domiciliul sau sediul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul retelei de curierat partenere.

Termenul de livrare este de 2-4 zile lucratoare - National, Timisoara - termen care curge din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul www.cutii-prajituri.ro.
In conditii exceptionale (ex.: produsele nu exista pe stoc la producatori/importatori), societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea prompta a clientului. Magazinul online www.cutii-prajituri.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legiilor romanesti.

Este posibil ca la momentul plasarii comenzii anumite produse sa nu fie disponibile in stoc, chiar daca apar ca fiind disponibile pe site.
In cazul in care dupa 2-5 zile lucratoare produsele nu au fost livrate, va rugam sa ne contactati la tel. 0743.110.418 sau prin email la office[at]cutii-prajituri.ro pentru a primi numarul de AWB al expedierii sau informatii despre livrare.

 

TARIFE LIVRARE
Livrarea produselor se realizeaza exclusiv prin Curier rapid. Selectarea curierului se poate face dupa plasarea comenzii. Costurile de expeditie sunt achitate de catre client. Comenzile primite vineri dupa ora 16:00 se onoreaza luni.

 Costurile de livrare se calculeaza in functie de: greutatea si volumul coletului, valoarea asigurarii si valoarea rambursului. Tarifele de expeditie se pot modifica fara notificare prealabila.


MODALITATI DE PLATA


•    Plata in numerar la livrare (sistem ramburs) - La preluarea coletului de la curier, se achita contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxele de expediere, suma fiind cea care iti este confirmata prin email sau telefonic dupa efectuarea comenzii pe site. 

•    Plata prin ordin de plata (transfer bancar) - Plata prin transfer bancar se poate face doar in baza facturii finale emise de SC MPK New Packing SRL , pe care o vei primi prin email dupa confirmarea telefonica a comenzii. Va rugam trimiteti confirmarea de plata pe email la office[at]cutii-prajituri.ro si specificati numarul comenzii.